Начало > Основни ястия > Канелони "Розанела"

Канелони "Розанела"

Канелони
40
x3
1
40
минути
x3
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. За плънката хляба се накисва в студена вода. Изстисква се добре и се смесва с кайма.

  2. Сместа се подправя със сол, черен пипер, риган и мащерка.

  3. Канелоните се напълват със сместа с помощта на пош (шприц) или с дръжката на дървена лъжица.

  4. Тава се намазва с масло и канелоните се нареждат в нея. Фурната се загрява на 175-200 С.

  5. За соса в тенджера се сипват сметаната и млякото, и сместа се оставя да заври. Подправя се със сол, черен пипер, щипка бульон и босилек.

  6. Канелоните се заливат със соса, който трябва да ги покрие напълно. Отгоре се поръсват с пармезан и се слагат бучки масло.

  7. Пекат се за 30 минути.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?