Начало > Десерти > Канелени курабийки

Канелени курабийки

Канелени курабийки|escape
40
x8
1
40
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. С дървена лъжица се разбиват брашното и врялото масло, докато сместа стане на трохи.

  2. Прибавят се захарта, жълтъка и канелата.

  3. Сипва се содата, разтворена в 1 с.л. вода.

  4. Омесва се гладко тесто, от което се оформят кръгли курабийки.

  5. Нареждат се в леко намаслена тавичка и се изпичат на силна фурна.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?