Начало > Десерти > Канелена торта

Канелена торта

Канелена торта|escape
60
x6
1
60
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. За блата млякото се разбива със 110 гр захар. Прибавят се маслото и олиото, брашното, смесено със содата и канелата.

  2. Всичко се разбърква добре и се изсипва в намазнена форма.

  3. Блата се изпича в умерена фурна до готовност.

  4. За глазурата сметаната се разбива с останалата захар много добре.

  5. Изстиналата торта се залива със сметаната и се оставя да престои.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?