Начало > Основни ястия > Кайгана (яйца по турски)

Кайгана (яйца по турски)

Кайгана (яйца по турски)|escape
15
x4
1
15
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Яйцата се разбиват. Прибавя се толкова брашно, колкото да се получи гъста каша.

  2. Посолява се на вкус и сместа се изсипва в тавичка, намазана с 1 с.л. масло.

  3. Отгоре се нарежда останалото масло, нарязано на тънки филийки.

  4. Пече се в умерена фурна,.

  5. Готовото ястие се нарязва на квадрати, върху които се слагат по желание - настърган кашкавал, мед, мармалад, конфитюр или захар.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?