Начало > Десерти > Италиански чийзкейк без коричка

Италиански чийзкейк без коричка

Италиански чийзкейк без коричка|escape
90
x8
1
90
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

  • 230 г сирене крема
  • 460 г сирене рикота
  • 1.50 ч.ч. захар
  • 4 бр. яйца
  • 1 с.л. лимонов сок
  • 1 ч.л. есенция ванилия
  • 3 с.л. царевично нишесте
  • 3 с.л. брашно тип 500
  • 1/2 ч.ч. масло
  • 500 г сметана квасена

Начин на приготвяне

  1. Крема сиренето се смесва със сиренето рикота. Добавят се захарта, яйцата, лимоновия сок, ванилията, царевичното нишесте, брашното и маслото.

  2. Накрая се добавя заквасената сметана и се разбърква добре.

  3. Сместа се изсипва в намаслена форма за торта.

  4. Пече се 1 час в предварително загрятата на 180 градуса фурна.

  5. Фурната се изключва и чийзкейка се оставя вътре за още 1 час.

  6. Оставя се да се охлади напълно в хладилник преди да се сервира.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?