Начало > Супи > Испанска супа с месо

Испанска супа с месо

Испанска супа с месо
60
x8
1
60
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Нарязаните на дребно месо и сланина се заливат с вода и се кипват.

  2. Прибавят се грахът и подправките.

  3. Като поомекне месото, се слагат да врат ситно нарязаните моркови, керевиз, лук, домати и карфиол.

  4. След омекването на зеленчука се прибавят нарязаната на колелца наденица и чесънът.

  5. Супата се посолява и се вари още 10 минути.

  6. Поднася се поръсена с нарязан магданоз и настърган кашкавал.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?