Начало > Основни ястия > Хек филе пане

Хек филе пане

Хек филе пане|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Филетата от хек се измиват, подсушават се и се нарязват на порции.

  2. Поръсват се с лимоновия сок, оставят се да поемат за 15 минути и после се поръсват със сол и пипер.

  3. Яйцето се разбива.

  4. Филетата се панират последователно в брашно, яйце и галета и се пържат в сгорещено масло по 5-6 минути от всяка страна, докато хванат златиста коричка.

  5. Сервират се със сос и гарнитура по избор.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?