Начало > Десерти > Хавайска мелба

Хавайска мелба

Хавайска мелба|escape
120
x1
1
120
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

  • 4 бр. ананас, компот
  • 500 г сорбе (сорбет)
  • 250 г студена сладкарска сметана

Начин на приготвяне

  1. Шайбите ананас се разпределят в купички (вафлени или други).

  2. Във всяка купичка се слагат по две топки сорбе.

  3. Гарнират се със сметана, предварително разбита.

  4. Слагат се плодове по желание и се сервира.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?