Начало > Основни ястия > Гювече в тиган

Гювече в тиган

Гювече в тиган|escape
30
x3
1
30
минути
x3
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Сръбската наденица, лука, тиквичката, копривата и домата се нарязват на ситно и се слагат в загрятата мазнина да се запържат за малко.

  2. Добавят се 1 к.ч. вино розе, смесено с малко черен пипер, яйцата и отгоре кашкавала (може и сирене ).

  3. Ястието се задушава за няколко минути до готовност на яйцата.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?