Начало > Супи > Гъбена супа с целина и мащерка

Гъбена супа с целина и мащерка

Гъбена супа с целина и мащерка|escape
20
x4
1
20
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В зехтина се задушават ситно нарязаните лук, чушка, целина. Поръсват се със сол и се добавят нарязаните гъби.

  2. Наливат се доматения сок и 4 чаши вода. Щом заври супата се сипват  киноа, мащерка и черен пипер. 

  3. Вари се още 10 минути и е готова за сервиране.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?