Начало > Десерти > Глазура "Шам"

Глазура "Шам"

Глазура
20
x1
1
20
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Белтъците се разбиват на твърд сняг. Захарта се прибавя лъжица по лъжица, като продължава да се разбива.

  2. Накрая се слага ванилията.

  3. С тази глазура може да се украсят всякакви торти, кексове и сладки.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?