Начало > Основни ястия > Филе миньон с балсамико

Филе миньон с балсамико

Филе миньон с балсамико
30
x2
1
30
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

  • 150 г телешко филе
  • 1 щипка черен пипер млян
  • 1 ч.л. сол
  • 1/4 ч.ч. оцет Балсамико
  • 1/4 ч.ч. вино червено

Начин на приготвяне

  1. Месото се поръсва с черен пипер от двете страни и се посолява на вкус.

  2. Незалепващ съд се загрява на средна степен. Филето се слага и се готви за около минута от всяка страна.

  3. Котлона се намалява и се слагат балсамикото и виното. Покрива се и се готви за около 4 минути на всяка страна. Когато филето се обърне, се полива със соса.

  4. Месото се маха от котлона и се изважда в две затоплени чинии, полива се със соса и се сервира със салата.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?