Начало > Предястия > Фаршировани гъби с кайма

Фаршировани гъби с кайма

Фаршировани гъби с кайма|escape
20
x8
1
20
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Гъбите се почистват добре. Пънчетата се премахват и се нарязват на ситно. Добавят се към каймата.

  2. Каймата се запържва в малко зехтин. Към края се добавят наситнения пресен чесън и магданоз.

  3. Разбърква се и се овкусява със сухите подправки.

  4. Гъбите се напълват с каймата.

  5. Пекат се на 150 С около 20-25 минути.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?