Начало > Основни ястия > Еленски бут със сметана

Еленски бут със сметана

Еленски бут със сметана|escape
80
x4
1
80
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Резените месо се поръсват със сол и индийско орехче. Маста се сгорещява и се изпържват по 3-4 минути от всяка страна.

  2. Нареждат се в блюдо за сервиране и се поръсват с бадемите. Запазват се топли.

  3. Сметаната се сипва в мазнината от пърженето и като заври сосът се оставя да къкри, докато се сгъсти. Подправя се със сол и пипер и месото се залива с него.

  4. Сервира се с картофи, шайби ананас и сладко от боровинки.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?