Начало > Десерти > Чийзкейк с течен шоколад

Чийзкейк с течен шоколад

Чийзкейк с течен шоколад|escape
90
x4
1
90
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Бисквитите се натрошават и се изсипват в купа.

  2. В друга купа се слага крема сиренето, добавят се есенцията ванилия, около 2/3 чаша течен шоколад. Всичко се разбива с миксер до получаване на крем

  3. Добавя се битата сметана и се бърка с шпатула.

  4. Лешниците се начукват на едри парчета.

  5. Крема се слага в пош или пликче с изрязано ъгълче (за да се имитира пош).

  6. Бисквитите се разпределят в бурканчета или подходящи чашки. Сипва се от крема във всяко бурканче. Слагат се ягоди или друг плод, отново малко от крема и накрая се поръсва с лешници.

  7. Слага се в хладилника да се охлади добре преди сервиране.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?