Начало > Десерти > Чийзкейк Полка дот

Чийзкейк Полка дот

Чийзкейк Полка дот|escape
90
x16
1
90
минути
x16
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Бисквитите (какаови) се смилат в блендер на трохи, прибавя се разтопеното масло и прясното мляко. Трябва да се получи влажно меко тесто.

  2. Форма за торта с падащ ринг, се намаслява леко и бисквитеното тесто се разпределя като основа по дъното, като се притиска добре.

  3. Яйцата се разбиват със захарта, прибавят се крема сиренето, ванилията и заквасената сметана. Всичко се разбърква и се отделя 1 к.ч. от сместа, останалото се изсипва във формата върху бисквитената основа.

  4. Шоколадът се разтопява на водна баня или в микровълнова и се смесва добре със отделената смес.

  5. Получената шоколадова маса се поставя в пош или шприц и се правят точки върху повърхността на бялата смес във формата.

  6. Пече се 1 час на 160 С, като след това се изключва фурната, отваря се леко вратата и се оставя още 1 час, след което се прибира в хладилник да се охлади поне още 4 часа.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?