Начало > Предястия > Чеснови гъбени шишчета

Чеснови гъбени шишчета

Чеснови гъбени шишчета|escape
45
x6
1
45
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

  • 450 г гъби
  • 1/4 ч.ч. оцет Балсамико
  • 2 с.л. зехтин
  • 3 ск. чесън стар
  • 1/2 ч.л. риган
  • 1/2 ч.л. босилек
  • 1 к.ч. сол
  • 1 щипка черен пипер млян
  • 2 с.л. магданоз сушен

Начин на приготвяне

  1. Гъбите се измиват и почистват. Слагат се в голяма купа заедно с всички подправки, оцета, зехтина, пресования чесън и се разбъркват добре.

  2. Босилекът, риганът и магданозът трябва да са сушени. 

  3. Оставят се така около 15-20 минути, след това се нанизват на дървени шишчета.

  4. Шишчетата се подреждат върху хартия за печене.

  5. Пекат се в загрята на 200 С фурна за 15-20 минути. 

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?