Начало > Предястия > Червени чушки със сирене рикота

Червени чушки със сирене рикота

Червени чушки със сирене рикота|escape
15
x2
1
15
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Зехтина се слага в тиган и се загрява на средна температура.

  2. Чушките се нарязват и се задушават в мазнината, докато омекнат.

  3. Добавят се солта, пипера и сиренето рикота. Разбърква се добре.

  4. Сместа се прехвърля в плато и се украсява с нарязан на ситно магданоз.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?