Начало > Основни ястия > Черен дроб на скара

Черен дроб на скара

Черен дроб на скара|escape
40
x1
1
40
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

  • 600 г дроб черен свински
  • 200 г пушени гърди
  • 1 ч.л. черен пипер млян
  • 1 ч.л. сол

Начин на приготвяне

  1. Черния дроб се нарязва на филийки. Всяка филийка се увива в тънко парче сланина или гърди.

  2. Пече се на скара или в тефлонов тиган до готовност.

  3. Поръсва се с пипер и сол на вкус.

  4. Поднася се с доматен сос, пържени картофи и салата.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?