Начало > Основни ястия > Бяла риба с печени домати и лук

Бяла риба с печени домати и лук

Бяла риба с печени домати и лук|escape
50
x3
1
50
минути
x3
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Рибата се почиства и посолява.

  2. Добавя се черен пипер, намазва се с малко от маслото и се изпържва в сгорещен тиган от двете страни.

  3. Лукът и доматите се почистват и нарязват .

  4. Прибавя се сол и черен пипер на вкус и се разбърква.

  5. Поставя се в тава. Добавя се останалото масло и малко вода и се пече в предварително загрята на 220 ºС фурна за 35-40 минути.

  6. След като се извади от фурната, се добавя почистеният и нарязан магданоз. Разбърква се.

  7. Рибата се поставя в чиния и се сервира с печените зеленчуци.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?