Начало > Тестени > Бутерки с бекон

Бутерки с бекон

Бутерки с бекон|escape
20
x6
1
20
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Бутер тестото се разточва и след това се навива на дебело руло. От него се нарязват охлювчета, които се нареждат в тава за печене.

  2. В процепите се увиват тънки резени бекон. Тъй като той е солен, не е нужно да се добавя допълнително сол.

  3. Дивия лук (може да се ползва и пресен кромид лук) се нарязва и се поръсва с него.

  4. Бутерките се изпичат до готовност на тестото.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?