Начало > Основни ястия > Бърза солена палачинкова торта

Бърза солена палачинкова торта

Бърза солена палачинкова торта|escape
45
x6
2
45
минути
x6
порции
2
сложност

Начин на приготвяне

  1. Последователно се слагат яйцето, брашното и млякото в една купа и се разбива до получаването на гладка каша.

  2. Нагорещява се тиган и се намазва с маслото. Разлива се малка част от кашата (в зависимост от желаната дебелина на палачинките) и се пържи.

  3. След като са готови палачинките, се започва с нареждането на тортата.

  4. Върху всяка палачинка се маже лютеница и се нарежда част от продуктите, после майонеза и друга част от продуктите, докато свършат. Накрая се завършва с палачинка.

  5. Наредената торта се поръсва със зеленчуци по избор.

  6. Сервира се изстудена.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?