Начало > Основни ястия > Бургер на тиган

Бургер на тиган

Бургер на тиган|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Каймата се смесва с подправките и започва да се омесва, като се добавя по малко вода (около 4 с.л.). Меи се докато каймата стане „пухкава“.

  2. Оформят се бургерите и се запичат на тиган, леко намазан с олио.

  3. Сервират се с гарнитура по избор.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?