Начало > Напитки > Бульон с фиде

Бульон с фиде

Бульон с фиде|escape
20
x4
1
20
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 1 л бульон пилешки
  • 40 г фиде
  • 1 с.л. магданоз пресен
  • 1 ч.л. сол

Начин на приготвяне

  1. Фидето се прибавя към врящия бульон, като се бърка енергично.

  2. Оставя се да ври за 15-20 минути.

  3. Фидето може да се свари предварително в подсолена вода и да се прибави към бульона, няколко минути преди да се сервира.

  4. Слага се сол на вкус и се сервира с пресен магданоз.

Още Напитки

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?