Начало > Основни ястия > Боб яхния с бекон

Боб яхния с бекон

Боб яхния с бекон|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фасула и чубрицата се измиват. Бекона се нарязва на кубчета. Лука се обелва и нарязва на ситно. 

  2. В тенджера бекона се запържва, докато си пусне мазнината, добавя се лука и се пържи до златисто.

  3. Добавят се фасула, клонката чубрица и 1.5 л вода.

  4. Тенджерата се захлупва и се вари 20-30 минути на тих огън. Ако е необходимо се долива вода.

  5. Подправя се на вкус със сол и преди сервиране с дивия лук.

  6. Може да се добавят гриловани резенчета бекон.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?