Начало > Десерти > Бисквитена торта с орехи

Бисквитена торта с орехи

Бисквитена торта с орехи|escape
30
x6
1
30
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. За крема към 900 мл прясно мляко се прибавя захарта и се оставя да заври. Към останалите 100 мл прясно мляко се разтваря съдържанието на пакета с готовия крем. При непрекъснато бъркане на врящото мляко, се добавя на тънка струйка разтвореното нишесте. Вари се 5 минути на спрян котлон.

  2. С малка част от крема се покрива дъното на тавичката и върху него се подреждат предварително овлажнени с прясно мляко или с вода обикновени бисквити.

  3. Поръсва се със смлени орехи и пак се слага крем и след това пак се покрива с бисквити.

  4. Накрая се залива с крем. Поръсва се отгоре с шоколадови пръчици или настърган шоколад.

  5. Оставя се да престои преди сервиране, за да омекнат добре бисквитите.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?