Начало > Десерти > Бисквитена торта с крем Тирамису

Бисквитена торта с крем Тирамису

Бисквитена торта с крем Тирамису
90
x6
1
90
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

  • 1 пак. бисквити за торта
  • 1 бр. крем Тирамису
  • 2 бр. портокали
  • 150 г студена сладкарска сметана
  • 1 ч.ч. орехови ядки смлени

Начин на приготвяне

  1. Крема се приготвя според указанията на опаковката и се разделя на две части, като едната е по-голяма.

  2. Сметаната се разбива и се смесва с по-малката част от крема.

  3. В правоъгълна тава или форма се нареждат ред бисквити. Намазват се със сметановия крем, поръсва се с орехи. Така се повтарят няколко пласта.

  4. Отгоре се намазва с останалия крем Тирамису, нареждат се парчета портокали и се поръсва с орехи.

  5. Готовата торта се слага в хладилник да стегне преди да се сервира.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък