Начало > Десерти > Бисквитена торта с кокос

Бисквитена торта с кокос

Бисквитена торта с кокос
60
x6
1
60
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. За приготвянето на крема в купа се смесват заквасената сметана с киселото мляко и пудрата захар. Киселото мляко се слага за да стане тортата по-лека, но може и без него.

  2. Започват да се редуват бисквити и крем. Отгоре се поръсва с кокосовите стърготини.

  3. Готовата торта се оставя най-малко за един час в хладилника преди да се сервира.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?