Начало > Тестени > Баница в тиган

Баница в тиган

Баница в тиган|escape
30
x6
1
30
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Тиган се намаслява с 1 ч.л. зехтин. Слагат се корите за баница, като се оставят да излизат и отстрани.

  2. В купа се смесват млякото, яйцата и ¼ ч.ч. зехтин.

  3. Сиренето се натрошава върху корите равномерно. След това се залива с млечната смес и корите се събират, за да може баницата да се покрие отвсякъде.

  4. Баницата се изпича в тиган на средна температура. След като стане златистокафява, се обръща, за да се получи същия ефект и от другата страна.

  5. След като стане готова баницата се пренася в чиния и се сервива топла. Нарязва се на парчета като пица.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?