Начало > Тестени > Баница със салам

Баница със салам

Баница със салам|escape
60
x8
1
60
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Саламът се нарязва, а сиренето се намачква с вилица.

  2. В купа се поставят 4 от яйцата, саламът и сиренето, след което се разбърква.

  3. С олиото се намазва тава за печене и в нея на кръст се слагат две от корите. Поръсва се с част от плънката и се слагат две кори. Така се редува до свършване на продуктите, като се завършва с кори.

  4. Останалото 1 яйце се разбива и с него се залива баницата.

  5. Пече се в предварително загрята фурна на 200 ºС за около 45 минути.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?