Месото, нарязано на парчета, царевичното нишесте и половината соев сос се смесват в малка купа. Пилешкото се разбърква добре в маринатата и се оставя настрана.
Загрява се голям тиган на средна температура. Прибавят се фъстъците и се запечат, докато покафенеят (2-3 минути). Прехвърлят се в чиния и се оставят да се охладят.
Олиото се загрява в уок тиган. Добавят се пипера и сухите чушлета, нарязани на много ситно, и се запържват, като се разбъркват често, докато покафенеят.
Температурата се увеличава и мариноването пиле се прибавя в уока. Готви се 2-3 минути, след това се прибавят чесъна, джинджифила (пресен, наситнен), дивия лук и фъстъците.
Пържи се до готовност на месото.
Маха се от котлона, прибавят се 2 с.л. соев сос към пилето и се сервира с предварително сварен ориз.