Начало > Основни ястия > Агнешко със замразен фасул

Агнешко със замразен фасул

Агнешко със замразен фасул|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 4 с.л. олио
  • 1 ч.л. сол
  • 800 г агнешко месо
  • 6 стр. магданоз пресен
  • 1 с.л. брашно тип 500
  • 2 ск. чесън стар
  • 1 ч.ч. домати консерва
  • 800 г фасул зрял

Начин на приготвяне

  1. Взима се месо от бута и се нарязва на хапки. Месото се запържва в олиото, докато се зачерви. Посолява се.

  2. Добавят се чесъна и брашното, разбърква се и се сипват доматите, фасула и 1 ч.ч. вода.

  3. Ястието се оставя да ври.

  4. Накрая добавя магданоз и се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?