Начало > Основни ястия > Агнешко с пресен лук

Агнешко с пресен лук

Агнешко с пресен лук|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва на порции и се запържва в горещото олио.

  2. Добавят се нарязаните на едро лук и чесън. Поръсва се със сол и черен пипер.

  3. Когато лукът се свие, се добавя доматената салца, разтворена в 1 ч.ч. вода.

  4. Ястието се оставя да къкри на тих огън около 50-60 мин.

  5. Сервира се поръсено с магданоз.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?