Начало > Основни ястия > Агнешко месо в млечен сос

Агнешко месо в млечен сос

Агнешко месо в млечен сос
90
x4
1
90
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва на малки парчета. Поръсва се с подправките и солта.

  2. Парчетата месо се слагат в тава с масло, покриват се с фолио и се изпичат в умерена фурна.

  3. С миксер се разбиват яйцата и към тях се прибавят млякото и счукания чесън. С приготвената смес се залива месото.

  4. Запича се още малко да се стегнат яйцата.

  5. Ястието се поднася гарнирано със зелена салата.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?