Начало > Основни ястия > Агнешки хапки с мед и гъби

Агнешки хапки с мед и гъби

Агнешки хапки с мед и гъби|escape
4
x4
2
4
минути
x4
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Агнешкото месо се нарязва на парчета. Овалва се добре със ситно нарязаната чушка, нарязаните гъби, меда, соевия сос, черен пипер и сол на вкус.

  2. Поставя се в купа и се оставя за 3-4 часа да се маринова.

  3. Месото се слага в намазнена тава и се пече на 180 ºС около 60 минути.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?