Начало > Основни ястия > Агнешки черен дроб по албански

Агнешки черен дроб по албански

Агнешки черен дроб по албански|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 500 г дроб черен агнешки
  • 1 ч.л. сол
  • 1 ч.л. червен пипер
  • 1/2 ч.л. червен пипер лют
  • 1 ч.ч. брашно тип 500
  • 200 мл олио

Начин на приготвяне

  1. Дроба се поръсва със сол, червен пипер и лют пипер. Разбърква се добре.

  2. В дълбока купа се слага брашното и дробчетата се слагат в него.

  3. Олиото се загрява на висока температура и дроба се изпържва в него.

  4. Готовия дроб се слага върху салфетка, за да се отцеди от мазнината.

  5. Дроба се сервира топъл.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?