Начало > Основни ястия > Омлет по лесничейски

Омлет по лесничейски

Омлет по лесничейски|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Картофите се сваряват и се нарязват на кубчета.

  2. Бекона също се нарязва на кубчета и се слага в сгорещен тиган. Лука и гъбите се нарязват, добавят се към бекона и се пържват до златисто.

  3. Прибавят се картофите и също се пържват, докато станат златисто-кафяви.

  4. Яйцата се разбъркват със солта и дивия лук. Сместа се изсипва върху картофите и се пържи, докато се сгъсти.

  5. Добавя се малко масло, за да не стане омлетът сух.

  6. Щом се запече от долната страна, се сервира в затоплена чиния.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?