Начало > Супи > Борш по планински

Борш по планински

Борш по планински|escape
45
x5
1
45
минути
x5
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Сланината се нарязва и се пържи до леко зачервяване. Прибавя се лукът и се наръсва с червен пипер.

  2. Надениците, обелени и нарязани, и останалите съставки, измити, отцедени и нарязани, се прибавят към лука и се задушават.

  3. Постепенно се прибавят общо 5 ч.ч. вода.

  4. След пълното кипване, се слагат филиите хляб, които са без кората.

  5. Боршът се вари на слаб огън. Подправя се на вкус със сол и оцет.

  6. Застройва се с яйцето и се поднася топъл.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?