Когато се опитваме да отслабнем, често се случва да ни е нужна лека доза вдъхновение, за да се надъхваме и да спазваме строго хранителния си режим

Когато се опитваме да отслабнем, често се случва да ни е нужна лека доза вдъхновение, за да се надъхваме и да спазваме строго хранителния си режим.

Затова когато попаднем на статия, разказваща за звезда, която минава по същите стъпки, по които и ние, мислено се успокояваме.

Представяме ви няколко от странните, но ефикасни (явно) диетични трикове на звездите.

Бионсе

До преди да роди първото си дете Кралица Б се е подлагала на много диети, сред които и тази на течности - "лимонадената" диета. Една от най-важните съставки в нея е бил специално направен елексир, съдържащ вода, лимонов сок, кленов сироп и червен пипер. Според източници, в момента Бионсе е на специална "витаминозна диета", която изключва всякакво месо от менюто.

Лейди ГаГа

Знаем, че тази личност има своите странности, но не предполагаме, че има такива и в своята диета. Пред медиите тя е споделяла, че обича да си пийва много уиски и така потиска апетита си за въглехидрати. Също така тя разкри, че тренира дори със страшен махмурлук, можете ли да повярвате?

Сара Мишел Гелър

Звездата отслабва по добрия стар начин - диетата на зеле, която гарантира невероятни резултати, но не е за всеки. Въпреки че включва в себе си и други източници на енергия и зеленчуци, този тип диета залага предимно на зелева супа, защото този зеленчук има малко калории и в същото време е полезен за храносмилането.

Миранда Кер

Няколко пъти сме чували Миранда да хвали кокосовото масло като чудодейна съставка в козметиката. Е, оказва се, че тя го използва и като част от диетата си и всяка сутрин добавя по една лъжица кокосово олио към мюслите си.

Лив Тайлър

Красивият идол на 90-те споделя, че тайната й за перфектна фигура е малко необичайна - студени душове. "Фризьорката ми един път сподели, че студената вода затваряла култикулите на скалпа. Освен това, всеки път, когато си вземам студен душ се чувствам по-слаба".

Карл Лагерфелд

Дизайнерът на Chanel и Fendi твърди, че се поддържа благодарение на протеинови шейкове с вкус на шоколад. Освен това, всеки ден той пие поне по една диетична кола, за да може да работи добре и да бъде в кондиция за часовете, прекарвани в ателието.