Вижте какво си похапва супермоделът Джиджи Хадид всеки ден, ще останете изненадани от богатото й меню

Джиджи Хадид е един от най-успешните модели днес, които винаги са в перфектна форма.

Те тренират много и имат изключително активен начин на живот и както все по-често разбираме, те се хранят като нас и много малък процент от тях всъщност гладуват. Джиджи Хадид също често е споделяла, че обича да си похапва. Ето какво консумира тя почти всеки ден:

1.Бъркани яйца с бекон и препечени филийки

Закуска за шампиони! Джиджи живее много близо до ресторант „The Smile” в Ню Йорк и често го посещава, особено сутрин. Там тя си поръчва точно тази закуска и я комбинира с портокалов сок и кафе.

2.Боб за закуска

Както знаем, Джиджи Хадид е щастливо влюбена в звездата от One Direction, Зайън Малик и споделя, че той я е научил да закусва по британски с бобени зърна.

3.Бургери

Бургерите са слабост на красавицата и тя не го крие. Много обича да обядва голям сочен бургер с картофки, когато е в настроение. „Мотото ми е: яж здравословна храна, за да си във форма, вземи си бургер, когато поискаш, за да останеш здравомислещ“ споделя мъдро Джиджи Хадид.

4.Салата от рукола

„Обожавам салатата с рукола в „The Smile”, всеки ден обядвам там точно това.“

5.Сладоледен пай

Джиджи си има любим магазин, от който много често си купува един и същ сладоледен пай, на път за фитнеса, а понякога си взима и за вкъщи.

6.Суши