100 предложения за вкусни ястия, които се приготвят бързо и лесно

Забравете нездравословните полуфабрикати и вредните храни! Кой може да ви научи как да приготвяте бързо истинска храна по-добре от световноизвестния топготвач и телевизионна звезда – Гордън Рамзи?

Най-печелившият майстор готвач в света според Форбс, най-противоречивият образ на кулинарната сцена, най-острият език сред властелините на кулинарното майсторство – Гордън Рамзи, ви предлага „Бързи рецепти”. Книгата е идеална за хора, които нямат време, но искат да приготвят истинска, вкусна храна за себе си, семейството и приятелите си. Веднъж щом ги опитате, тези ястия ще станат неизменна част от кулинарния ви арсенал!

Kнига съдържа 100 предложения за вкусни ястия, които се приготвят бързо и лесно. Тя е организирана в кратки раздели: 15 включват бързи рецепти за супи, салати, месо, паста, десерти и други, а останалите 15 представляват страхотни менюта за всеки ден и за специални поводи. Колкото и невероятно да звучи, Рамзи наистина ще ви помогне да блеснете с кулинарните си умения, като приготвянето на целите менюта отнема по-малко от час, а на отделните ястия – не повече от 30 минути! В книгата ще намерите също план как да оптимизирате времето си на готвене и списък с хранителни продукти, които да имате винаги подръка, за да готвите бързо и вкусно.

С атрактивните цветни фотографии и изчистения модерен дизайн тази книга ще се превърне в незаменим кулинарен наръчник за всеки, който иска да приготвя бързо вкусна и здравословна храна.  

За автора:

Искам да променя разбиранията за бързо приготвената храна и да докажа, че всеки може да направи ястие за по-малко време от това, което му отнема да поръча пица

Гордън Рамзи е изградил успешна кариера на топготвач и собственик на 25 ресторанта и общо седем звезди „Мишлен“ до този момент. Ресторантите му се намират в големи градове на три континента, като някои са специализирани в изтънчената новаторска кухня, а други предлагат също изискани, но по-традиционни ястия. Визитка за високото качество остава ресторантът в Челси, който над 12 години е получавал максималните три звезди „Мишлен“.Гордън Рамзи е познато лице от телевизионния екран с участието си в риалити форматите „Най-добрият майстор готвач на Америка“, „Кошмари в кухнята“, „Кухнята на ада“ и др.

Книга: „Бързи РЕЦЕПТИ от Гордън Рамзи”

Автор: Гордън Рамзи

Издателство: Хермес